"Egynek minden nehéz, soknak semmi sem lehetetlen."

Gróf Széchényi István 

A HUNPartnerhez csatlakozó alkuszok valós piaci előnyhöz juthatnak azáltal, hogy az általunk kialakított eljárásokat és eszközöket alkalmazzák. Ezáltal nem csak gyorsabban juthatnak információhoz és egyszerűbben kezelhetik ügyleteiket, hanem teljesen jogszerű működési környezetben végezhetik mindennapi tevékenységüket, megfelelve – egyebek mellett – a hazai és nemzetközi adatkezelési előírásoknak. Sokszínű vállalati kultúránknak köszönhetően a Partner Program keretében szerződő alkuszok működésének eredményessége jelentősen javulhat, mely hozzájárul az alkusz cég munkatársainak biztos jövőképéhez és hosszú távú, egzisztenciális biztonságához.

A Partner Program minden abban részt vevőt gazdagít: nem csupán cégeket, partnereket integrálunk, hanem az ott felhalmozott tudást is. Olyan szakmai elit klubot kívánunk létrehozni a Programhoz csatlakozó Partnerekkel, akikkel innovatív, piacújító szolgáltatásokat fejleszthetünk a még hatékonyabb ügyfélkiszolgálás jegyében.

Egyedi megoldásokat igyekszünk találni minden esetre és igényre, kerüljük a bevett sablonok alkalmazását. Ezáltal egy adott kérdéskört több nézőpontból tudunk megközelíteni, így a vállalati kultúra sokszínűsége és a széles látókör megalapozza a még eredményesebb működést. Olyan cégekre – partnerekre – ügyfelekre szabott együttműködéseket alakítunk ki, melyek biztosítják a hosszú távon kölcsönös előnyöket nyújtó partnerséget. Átláthatatlan rendszerek helyett az értékesítés központú működésben hiszünk, mely hatékonyan segíti a közös célok elérését.
 

Elkötelezettek vagyunk a biztosítási kultúra fejlesztése és az ügyfelek érdekeinek képviselete mellett. Ennek érdekében folyamatosan törekszünk a legmodernebb technológiák alkalmazására.